مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود
سرخط خبرها

بازگشایی مدرسه با طعم دغدغه‌های کرونایی |کدام خانواده‌ها از آموزش حضوری استقبال کردند؟

  • کد خبر: ۵۶۳۷۳
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
بازگشایی مدرسه با طعم دغدغه‌های کرونایی |کدام خانواده‌ها از آموزش حضوری استقبال کردند؟
امروز اول بهمن‌ماه هم‌زمان با دستور و ابلاغ وزیر آموزش‌وپرورش بسیاری از مدارس بازگشایی شدند و دانش‌آموزان بسیاری پس از ماه‌ها دوری راهی مدرسه شدند.

جانقربان| شهرآرانیوز- امروز اول بهمن‌ماه هم‌زمان با دستور و ابلاغ وزیر آموزش‌وپرورش بسیاری از مدارس بازگشایی شدند و دانش‌آموزان بسیاری پس از ماه‌ها دوری راهی مدرسه شدند.


به‌مناسبت این بازگشایی راهی برخی مدارسی شدیم که امروز چشمشان به چهره دانش‌آموزان روشن شد. مدارس نیم‌بند باز شده‌اند و خیلی‌ها به‌هوای اینکه بهتر است از شنبه کار آموزش را شروع کنند، اما بازهم چند نفر از دانش‌آموزان به‌ویژه کلاس‌اولی‌ها امروز بار خود را بستند و راهی خانه دوم خود شدند.

 

مدرسه حضوری دوست دارم

تینا دانش‌آموز کلاس اول است. امسال فقط یک هفته به مدرسه آمده و حسابی دل‌تنگ مدرسه است و از اینکه قرار است معلمش را ببیند خوش‌حال است. او می‌گوید: خانم معلم سرکلاس خیلی بهتر درس می‌ده. وقتی با تبلت نگاه می‌کنم همش باید مامانم برام توضیح بده.
هم‌کلاسی دیگر او الیسا نیز می‌گوید: مامان من که می‌گه اگه نری بهتره، ولی منم مدرسه حضوری دوست دارم. اینجا می‌شه بازی کرد.

 

بچه‌ها تعریفی از بیماری و ویروس ندارند

بازگشایی مدارس همراه با ضدعفونی بوده است، اما نگرانی والدین همچنان وجود دارد و امروز با همراهی فرزندان خود سعی کرده‌اند بر این موضوع نظارت کنند.

خانم حسینی یکی از والدینی است که خودش هم معلم است، می‌گوید: نگرانی ما از این نیست که مدارس و میز و صندلی‌ها ضدعفونی نشده باشد، بلکه نگران این هستیم که بچه‌های خودمان رعایت نکنند. همین امروز یکی از بچه‌ها به دخترم می‌گفت بیا باهم ماسک‌هایمان را عوض کنیم. چون طرح ماسک‌ها متفاوت است و عروسکی، بچه‌ها خوششان می‌آید و می‌خواهند باهم عوض کنند.

یکی از معلم‌های کلاس اول حرف این مادر را نیز تأیید می‌کند و می‌گوید: دقیقا همین مشکل را من سرکلاس دارم. بچه‌ها تعریفی از بیماری و ویروس ندارند، از چاشت و میوه همدیگر می‌خورند و حتی ساندویچ مشترک می‌خورند. با لیوان‌های هم آب می‌خورند و وقتی دعوایشان می‌کنم، می‌گویند نمی‌دانستیم. واقعا بچه‌ها به‌ویژه بچه‌های کلاس‌ اول و دوم نمی‌توانند سختی این بیماری را درک کنند و از طرفی هم نمی‌شود همه شرایط خطر را به آن‌ها توضیح داد و توقع انجام آن را داشت. بچه‌ها بدون اینکه حواسشان باشد به وسایل هم دست می‌زنند و مدام هم ضدعفونی نمی‌کنند. به‌نظرم اگر آموزش بچه‌های دوره ابتدایی مجازی بماند بهتر است و بچه‌های دوره متوسطه بهتر می‌توانند با این موضوع و محدودیت‌ها کنار بیایند و شیوه‌نامه‌ها را اجرا کنند‌.

 

 

خانم عیدی، یکی دیگر از والدین دانش‌آموزان کلاس‌اولی، با نگرانی از موج چهارم کرونا می‌گوید: در شرایطی که وزیر بهداشت مخالف بازگشایی مدارس است و مدام بحث موج چهارم کرونا و خطرات آن مطرح است، نمی‌دانم چرا آموزش‌وپرورش لجبازی می‌کند و می‌خواهد مدارس را حضوری کند! درست است که اجباری از طرف مدرسه نیست، ولی بچه‌ها ما را اجبار می‌کنند برای مدرسه آمدن.

 

معلم‌ها همچنان باید در فضای‌مجازی تدریس کنند

بعد از صحبت‌های این مادر بسیار نگران و شاکی، صحبت‌های معاون یکی از مدارس ابتدایی شنیدنی است. خانم راهداری می‌گوید: معلم‌ها همچنان باید در فضای‌مجازی تدریس کنند و بچه‌ها همچنان می‌توانند از این بستر استفاده کنند و به مدرسه نیایند. اینکه آموزش برای این دوره‌ها حضوری شد، به‌علت پایه‌بودن آن‌هاست. بچه‌ها اگر الفبا را به‌خوبی یاد نگیرند و پایه ضعیفی داشته باشند، در کلاس‌های بالاتر دچار مشکل می‌شوند. درست است که بعضی والدین برای بچه‌ها زمان می‌گذارند، ولی بسیاری از والدین هم هستند که متأسفانه یا زمان ندارند یا سواد و توانایی این‌گونه آموزش‌ها را ندارند.

 

 

باوجود نگرانی‌های والدین، دل‌گرمی‌های وزارت آموزش‌وپرورش و ترس از موج چهارم کرونا، مدارس از امروز حضوری شدند و تقویت پایه آموزشی دلیل این حضور بدون اجبار است، اما پس از گذشت نیمی از سال تحصیلی شاید نگرانی برای درگیری با موج چهارم کرونا بر آموزش حضوری اولویت داشته باشد، زیرا در کنار بازگشایی مدارس و حضوری‌شدن آن، همراه با دانش‌آموزان افراد بسیار دیگری مجبور به ترک خانه می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->